opplev porsanger

Verdde Hotel Lakselv er, med beliggenhet midt i Finnmark, et perfekt utgangspunkt for å oppleve hele Finnmark, som byr på gode menneskemøter, natur og kultur. Vi viser deg her noe av det du kan se og oppleve i nærområdet og regionen. 

Vi tilbyr også overnatting og vår restaurant er open for deg som ønsker en god matopplevelse.

Velkommen!

Banak links golfpark

Banak Links Golfpark er verdens nordligste linksbane, lokalisert i fantastiske omgivelser ved vakre Porsangerfjorden. Golfbanen drives av North Cape Golf Club. Ta kontakt med Paul Ivar Nilsen for mer informasjon, telefon 9419 8815 om muligheten for å leie golfsett og benytte banen.

solheim trim

Solheim Trim&Fysioterapi AS tilbyr Treningsstudio – O2-power – O2 Max – Spinning – Vanngymnastikk – Bootcamp – Crossfit – Fysioterapi – Solarium

Våre gjester har egne priser, ta kontakt med resepsjonen for informasjon.

på tur i porsanger

Porsanger er et fantastisk utgangspunkt for korte og lange vandreturer. Med 4873 kvkm kan vi by på spektakulære opplevelser, stillhet og variasjon i turterreng.

Laksefiske

Lakselva, Stabburselva og Børselva byr på flotte kulper og naturopplevelser, og mange kommer tilbake år etter år for å søke fiskelykken i det som regnes å være blant Norges beste lakseelver.

Kvensk Institutt

Kvensk institutt er et nasjonalt senter for kvensk språk og kultur, med formål å utvikle, dokumentere og formidle kunnskaper og informasjon om kvensk språk og kultur og fremme bruken av kvensk språk i samfunnet. 

stabbursdalen nasjonalpark

I Stabbursdalen nasjonalpark finner du verdens nordligste furuskog, med tilhørende dyreliv. I tillegg finner du høye, karrige fjell og dype daler, spennende geologiske forekomster, flotte vassdrag og vidder med speilblanke fjellvann. Parken strekker seg over 749 km2, noe som gir rom for stillhet og fantastiske naturopplevelser.

stabbursnes naturhus og museum

Stabbursnes Naturhus og Museum er et informasjonssenter for natur og kultur i Finnmark, og besøkssenter for nasjonalparken i Stabbursdalen. Senteret ligger i naturskjønne omgivelser med Stabburselva, Porsangerfjorden, Stabbursneset og Stabbursdalen som flotte utgangspunkt for ekte naturopplevelser.

Porsanger museum

Porsanger Museum drives av stiftelsen RiddoDuottarMuseat og har hovedbase i Lakselv sentrum. Der utstilles det fra egen samling  som viser samisk, kvensk og norsk kulturhistorie, samt krigshistorien fra 2. verdenskrig.